V kuchyni

Světlo na konci tunelu se konečně objevilo.

Také oblast gastronomie a hotelnictví v době koronaviru až na výjimky trpí omezením či úplným uzavřením provozu. Tento čas lze však uchopit i jako příležitost něco se svým provozem v budoucnu udělat.  Právě nyní se lze důkladně zamyslet nad vlastním provozem a připravit ho lépe a efektivněji pro znovuotevření. Teď je ta správná doba si zanalyzovat stávající sortiment, nákupní suroviny, kvalitu pracovníků, vybavenost…. a připravit si strategii pro další období – do konce roku, na příští rok.

Připravte se tedy na znovuotevření svého provozu v „novém“ a naplánujte si, jak byste své stávající ztráty mohli do konce roku co nejvíce zmírnit.

Níže si můžete stáhnout několik nápadů, které pro vás připravila naše konzultantka Zdeňka Daňková:

Zdeňka Daňková
F&B/Gastro Consultant
Perfect Hospitality Consulting

Máte zájem o konzultaci, mentoring nebo školení? Neváhejte mi napsat!