Ziskové řízení úseku F&B/gastronomického provozu

Podrobnosti o kurzu

  • areál hotelu Čertousy, Praha 9
  • 3.12.2019
  • Úterý, 9:00 do 16:00

Registrace do kurzu

  • 3500Kč PřihláškyPřihlášky od 1.10.2019 20 k dispozici
  • 3150Kč Přihlášky 1.-30.9.2019 10% sleva 20 k dispozici
  • 2800Kč Přihlášky do 31.8.2019 20% sleva 20 k dispozici
Rezervovat

O kurzu

Tento jednodenní kurz je zaměřen na odkrytí možných rezerv k dosažení vyššího zisku v klíčových oblastech řízení F&B provozu (gastronomického úseku). Mezi tyto oblasti patří ekonomika provozu, optimalizace nákupu, metodika sestavení vhodné nabídky a její cenotvorba, řízení a motivace pracovníků vč. zpracování pracovního manuálu, využití marketingových nástrojů pro podporu prodeje apod.

Tento kurz vám umožní nejen vnímat řízení gastronomického provozu jako soubor funkčních nástrojů. Umožní vám především odhalit možné příčiny aktuálních rezerv a poskytnout vám určitý návod na jejich optimalizaci. Po absolvování kurzu byste měli mj.  získat jasnou představu, které oblasti vašeho provozu máte vedeny optimálně a současně, na které oblasti je třeba se zaměřit a zefektivnit.

Cílem kurzu je definovat klíčové oblasti pro vedení gastronomického provozu a představit konkrétní nástroje, kterými je možné tyto oblasti optimálně řídit. Ať již z pohledu ziskovosti, nákladů, kontrolních procesů, motivovaných pracovníků či spokojených zákazníků.

Kurz je vhodný pro každého vedoucího pracovníka či majitele gastronomického (F&B) provozu/směny jakéhokoliv typu a zaměření.

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK 26. LISTOPADU 2019!

O lektorce

Zdeňka Daňková

Zdeňka Daňková

Rezervujte si místa na kurzu

Zvolte počet míst
PřihláškyPřihlášky od 1.10.2019
20
3500Kč
One time registration allowed for this ticket
0Kč
Přihlášky 1.-30.9.2019 10% sleva
20
3150Kč
One time registration allowed for this ticket
0Kč
Přihlášky do 31.8.2019 20% sleva
20
2800Kč
One time registration allowed for this ticket
0Kč
Kč0
Údaje pro platbu vám zašleme společně s potvrzením rezervace.
Zpět na detail

Kontaktujte lektora